Magunkról Szolgáltatásaink Referenciáink Tárhely Hibabejelentő Kapcsolat 

Szállodai komplett rendszerek kiépítése


     Vendéglátó ipari intézmények részére biztonsági-, adattárolási-, internet- és adatmegosztási rendszereket fejlesztünk ki.
Szállodák (panziók, éttermek) részére strukturáltan kiépített rendszerek szegmensei a következők: internet, biztonság, adattárolás és mentés.
 Wifi megoldások beépítésével könnyen megoldható az irodai és vendégrész különválasztása. A gyors és biztonságos WIFI hálózatokkal a mindennap használt notebookok, PDA-k, telefonok egyaránt képesek kommunikálni, a mai világban ez már alapvető dolog.
 Biztonsági IP és analóg kamerák bel-, és kültéri kamerák elhelyezése a vendégek és a létesítmény védelmére. A megfelelőbiztonsági megfigyelőrendszer kiválasztásától egészen a kiépítésig segítségére lehetünk. A képrögzítés napi 24 órában történik. 
 Központi adattárolással elérhető, hogy a munkaállomásokon a rendszer nem tárol adatokat, meghibásodás esetén nincs adatvesztés. Külön jogosultsági szintek vannak a front office és a management részére, az adatok a belső hálózaton belül jogosultsági szinteknek megfelelően szűrhető. A biztonsági rendszer (kamerák képe is) a vezetőség számára otthonról is elérhetővé tehető.
 Időszakos, rendszeres mentésekkel, folyamatos biztonsági karbantartással és a külső adattároló tűzbiztos elhelyezésével a biztonságot maximalizálni tudjuk.

Vírus és kártevő védelem


     A számítógépek és hálózatok szoftveres védelmét csakis a megfelelő vírusölő programok használatával lehet elérni.
Az üzleti világban az adatokat informatikai rendszerek kezelik. Ezen rendszerek tartalmazzák magán-, illetve üzleti adatainkat, éppen ezért a tárolt információk, adatok védelme az egyik legfontosabb dolog. Adatainkat nemcsak belső, illetéktelen felhasználók elől kell elrejtve tartanunk, hanem külső, az internet oldaláról származó támadásoktól is óvnunk kell. A megfelelő védelmi rendszer kialakításakor létre kell hozni egy többlépcsős védelmi mechanizmust, amely programok és eszközök kombinációjából áll. Egy optimális védelmi rendszer kialakítása szakértelmet és felügyeletet igényel.
Cégünk a többszörösen díjnyertes ESETNOD32 Antivirus védelmét ajánlja, amely gyorsan, hatékonyan és alacsony erőforrás igények mellett képes végezni feladatát. A program egyes verziói nemcsak egyéni számítógépeken futtathatók, hanem nagyobb hálózatok, illetve szerverek védelmét is képes biztosítani. A program az általános vírusvédelem mellett többek között védelmet nyújt a kém-, és reklámprogramoktól is. A hagyományos,leíró-adatbázisokon alapuló víruskeresés mellett a mesterséges intelligencia által végzett heurisztikus analíziseket is magában foglaló program képes elhárítani az ún. nulladik napi támadások nagy részét is. Az ESET által naponta átvizsgált több millió e-mail és a felhasználóktól beérkező gyanús fájlminták elhárítását a cég azonnal beépíti vírusdefiníciós adatbázisaiba.
Belső hálózat virtuális elérése otthonról


     A Virtual Private Network (VPN) segítségével, bárhonnan, akár otthonról is csatlakozni tud céges hálózatához, mindezt hitelesített, titkosított csatornán keresztül.

A VPN (Virtual Private Network)segítségével interneten keresztül lehetősége nyílik (a világ bármely részéről) céges,vállalati vagy otthoni magánhálózatához csatlakozni. A VPN hitelesített,titkosított kapcsolatokat alkalmaz, ennek köszönhetően illetéktelenek nem férhetnek hozzá az interneten át továbbított adatokhoz. Belépés csak a megfelelőengedéllyel lehetséges, a felhasználók által küldött adatok nem láthatóak az eredeti hálózaton, a kívülállóktól teljes biztonságban vannak.
Amennyiben szükség van rá, hogy távolról hozzáférjen a céges hálózatához, mi segítségül lehetünk ebben.
Linux szerver üzemeltetés


     Magas rendelkezésre állás, kedvező ár/érték arány, megbízhatóság, stabilitás és biztonság. Ez a Linux szerver.

Ha Önnél az elsődleges szempontok között a magas rendelkezésre állás, a kedvező ár/érték arány valamint a megbízhatóság szerepel, akkor Linux szerverre van szüksége, ugyanis a Linux rendszer előnyei többek között a következők: stabilitás, biztonság, költséghatékonyság, rugalmas programozhatóság, magas rendelkezésre állás.
Néhány munkaállomással, kisebb hálózattal működő cégek számára ez a legjobb választás! Rendszeres helyszíni megjelenéssel, szükség esetén gyors távoli támogatással, biztosítjuk az ügyfeleket abban, hogy a költségek féken tartása mellett minden stabilan működjön.
Szervereinkkel  a következő szolgáltatásokat tudjuk biztosítani:
- Webszerver
- Adatbázisszerver
- Fájl kiszolgálás és felhasználói azonosítás
- Nyomtatókiszolgálás
- Windows tartomány kialakítása Linux kiszolgálóval
- Virtuális magánhálózat kialakítása
- IPTABLES tűzfalak cégre szabott szabályrendszerrel

Copyrigth © 2003-2012 A.GY.software Bt.